2 kwietnia 2019

Jadłospis

Alergeny *

  ŚNIADANIE OBIAD PODWIECZOREK
PONIEDZIAŁEK

29.04.

Pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa żywiecka, pomidor, herbata z cytryną i z miodem (1,2,3,6,7)

Przegryzka o godz. 10: Kalarepa, jabłko

I danie: Zupa krem szparagowa zabielana  i z zieloną pietruszką

II danie: Makaron kokardki, sos myśliwski / woda (1,2,3,6,7,8)

Mus owocowy w tubce, mleko/woda (1,2)
WTOREK

30.04.

Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, ogórek zielony, herbata malinowa z cytryną (1,2,3,6,7)

Przegryzka o godz. 10: Marchew, melon

Ziemniaki puree, kotlet schabowy, fasolka szparagowa z masełkiem / woda (1,2,3,6,7) Ciasteczko bebe, jabłko, mleko/woda (1,2)