ŚNIADANIE | OBIAD | PODWIECZOREK | |
PONIEDZIAŁEK
29.04. |
Pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa żywiecka, pomidor, herbata z cytryną i z miodem (1,2,3,6,7)
Przegryzka o godz. 10: Kalarepa, jabłko |
I danie: Zupa krem szparagowa zabielana i z zieloną pietruszką
II danie: Makaron kokardki, sos myśliwski / woda (1,2,3,6,7,8) |
Mus owocowy w tubce, mleko/woda (1,2) |
WTOREK
30.04. |
Pieczywo mieszane z masłem, ser żółty, ogórek zielony, herbata malinowa z cytryną (1,2,3,6,7)
Przegryzka o godz. 10: Marchew, melon |
Ziemniaki puree, kotlet schabowy, fasolka szparagowa z masełkiem / woda (1,2,3,6,7) | Ciasteczko bebe, jabłko, mleko/woda (1,2) |