2 kwietnia 2019

Jadłospis

Alergeny 

  Śniadanie Obiad Podwieczorek
Poniedziałek

19.10.2020

Pieczywo mieszane z masłem, pasta rybna z pomidorami, szczypiorek, kawa z mlekiem (1,2,4) Zupa ogórkowa zabielana, naleśniki z jabłkami prażonymi, woda do picia (1,2,3,6) Serek Kubuś tubka, wafle w polewie (1,2)
Wtorek

20.10.2020

Bułki z masłem, pasztet drobiowy, ogórek kanapkowy, papryk czerwona, herbata (1,2,7) Zupa kalafiorowa z grzankami, gyros drobiowy, ziemniaki, buraczki wiórki, sok jabłkowy 100% (1,2,5,6) Jogurt do picia gratka, chrupki kukurydziane, jabłko (1,2)
Środa

21.10.2020

Pieczywo mieszane z masłem, twarożek ze szczypiorkiem, rzodkiewka, kawa z mlekiem (1,2) Bitki z  polędwiczek wieprzowych, ziemniaki, fasolka szparagowa, sok pomarańczowy 100% (1) Drożdżówki, jabłko, mleko (1,2,3)
Czwartek

22.10.2020

Pieczywo mieszane z masłem, kiełbasa szynkowa, pomidor, kakao (1,2,6) Zupa pomidorowa z ryżem, kluseczki gnocci z wędzonką, kapusta kw gotowana, sok jabłkowy 100% (1,2,3,6) Mus owocowy tubka, ciasteczka owsiane, mleko (1,2,3)
Piątek

23.10.2020

Bułki sznytka z masłem, konfitura malinowa, herbata, mleko (1,2) Parówka w sosie chrzanowym, ziemniaki, marchewka mini, woda z miodem i cytryną (1,2,6) Puree jabłkowe, jogurt naturalny (2)